Need Help?

FAQs

Voordat je contact met ons opneemt is het verstandig om te kijken naar de veel gestelde vragen.

Deze mogelijkheden zijn er! Wij bieden deze zadels en het benodigde apparatuur aan voor €150,- bovenop de kosten voor het bekleden

Wij hebben een extreem ruim aanbod in kleuren. Elke kleur is mogelijk bij Sellacustoms.

Dit is niet verplicht. Wij bieden ook nieuwe zadels aan hiervoor betaald u dan extra. Zo is alles gloednieuw voor uw unieke wens! 

Wij bieden de mogelijk om te kiezen als klant voor een compleet nieuw zadel. Dit zadel wordt dan uit onze voorraad geleverd!

Wij geven volledige garantie op ons materiaal zo dat u het best kunt genieten van uw unieke zadel.

Wij leveren ook aan België. Hiervoor kunnen de transportkosten afwijken van onze Nederlandse tarieven.

Wij bekleden niet alleen Vespa scooters. Wij bekleden alle soorten soocters en motoren. Voor speciale aanvragen zoals auto’s, boten en stoelen kunt u ons ook contacteren.

Wij hebben een ruim aanbod in materiaal en zijn ook erg innoverend om ons materiaal constant te verbeteren. 

  • Alcantara 
  • Leer
  • Kunstleer 
  • Stof

Onze levertijd wordt beïnvloed door de drukte. Wij streven er naar om dit zo kort mogelijk te houden voor onze klanten. Gemiddeld zijn wij 5 – 8 dagen bezig.

Wij kunnen voor u ook uw zadel bij u langs brengen! Wilt u deze experience beleven? Neem dan contact met ons op!

 
 
 

 

Wij kunnen elk gewenst sticksel of patroon op uw Custom Vespa zadel borduren in elke kleur die u wilt. Mooie patronen die wij aanraden zijn bijvoorbeeld: Honingraad, Visgraat en Diamondstitch. Ook is er de mogelijkheid om een Audi RS, Bentlystitch, of Chesterfield patroon toe te passen. Bekende designer patronen stiksels zijn voor ons ook geen probleem, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u toch liever iets minder opvallends met ronde of rechte stiksels dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Elk patroon of stiksel krijgt bij ons dezelfde liefde en zorg zodat uw custom zadel perfect wordt. Bekijk onze patroon-catalogus voor meer inspiratie.

Met een leenzadel kunt hoeft u niet te wachten tot dat uw custom zadel klaar en geleverd is. U kunt het leenzadel monteren en dan gelijk weer gebruik maken van uw scooter. De kosten van een leenzadel is €20,- en het borg bedraagt €100,-

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?