sellacustoms

Vespa Schadeherstel

Het is erg vervelend als uw scooter beschadigd. Bij Sellacustoms willen we dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Hoge kwaliteit en een snelle service staat bij ons op 1. 

Inhoud

Waarom sellacustoms?

Voor schadeherstel aan uw Vespa moet je bij Sellacustoms zijn. Wij leveren absoluut vakwerk en gaan specialistisch en grondig te werk. Wij zijn niet de goedkoopste omdat wij de allerbeste materialen gebruiken. 

  • Glad resultaat
  • Hoge kwaliteit
  • Lak garantie
  • Specialisten die al jaren in het vak zitten
  • Schade experts voor verzekeringswerk

Schadeherstel aan uw Vespa scooter

Voor het herstellen van schade aan uw Vespa scooter bent u op op het juiste adres bij Sellacustoms. Wij hebben een spuiter in dienst die u scooter perfect kan herstellen zodat u de schade niet meer ziet. Grote deuken deuken wij uit en kleine deuken vullen wij op met plamuur en schuren dit weer perfect plat. Na onze schade herstel aan uw Vespa lijkt uw scooter weer als nieuw.

Bij Sellacustoms verkopen wij natuurlijk Vespa’s en is dat onze specialiteit. Maar wij doen niet alleen maar Vespa schadeherstel aan Vespa’s, maar wij kunnen elke scooter, motor of auto herstellen. De benoemde prijzen zijn allemaal gebaseerd op het schadeherstel van Vespa scooters. Wilt u uw scooter herstellen neem dan contact met ons op en stuur ons de foto’s toe zodat wij u een prijsindicatie kunnen geven wat de schadeherstel gaat kosten aan uw Vespa. 

Snel herstellen bij schade aan de Vespa

Schade herstellen is zeer belangrijk om snel te doen bij uw Vespa scooter. Het is belangrijk om het direct te doen omdat het frame van de scooter bloot komt te liggen bij schade. Hierdoor kan er roest ontstaan op uw lak en is de levensduur van uw scooter minder lang en zal de waarde ook minder zijn als u deze Vespa scooter nog wilt verkopen aan een winkel of particulier. Indien wij wel al roest zien zitten op het frame tijdens het herstellen van de schade van uw Vespa kiezen beoordelen wij dit of het nog wel veilig is om op te rijden. Indien de roest op het frame minimaal is gebruiken wij een zandstraal cabine om al het roest weg te halen. Na deze behandeling zullen wij ook de onderkant van uw Vespa meespuiten waardoor het frame van uw Vespa weer goed beschermd is tegen roest. Indien het frame van uw Vespa te erg veroest is raden wij meestal aan om een geheel nieuw frame aan te schaffen. Dit is wellicht een dure optie maar bij een doorgeroest frame is er een kans dat het frame doormidden breekt en dat is het laatste wat u wilt tijdens een rit op uw Vespa scooter. Vespa schadeherstel is dus heel belangrijk om snel uit te voeren.

Verzekering bij schade Vespa scooter

Als u een aanrijding heeft gehad met uw Vespa scooter kunt u bij ons terecht en wij geven u een factuur die u kunt indienen bij de verzekeringsmaatschappij indien u daar voor verzekerd bent. Indien het incident niet uw schuld was bent u vrijwel altijd gedekt voor schade aan uw Vespa scooter. Bij Sellacustoms hebben wij erkende schade experts in dienst die deze offertes mogen opstellen.  

Custom kleur op uw Vespa na schadeherstel

Vaak bij Vespa’s zie je dat ook al is de scooter niet gevallen dat er kleine deukjes ontstaan door steenslag of takken. Ook de kleinste schade kunnen wij voor u herstellen als u zich hieraan ergert. Ook na het herstellen van uw schade heeft u de optie om uw scooter te spuiten. Hierin heeft u de mogelijkheid om de oorspronkelijke kleur van uw scooter te doen maar u heeft bij ons keuze uit duizenden kleuren. Bekijk voor meer informatie onze Vespa sprint spuiten pagina. Hier staan onze prachtige werken op van Candy, kameleon en reguliere kleuren.

Ontstaan van schade aan uw Vespa

Schade zit bij een scooter in een klein hoekje. De scooter kan altijd omvallen door wind, ergens tegen aan komen of u kunt een ongeluk krijgen. Dit is erg vervelend en wij willen bij Sellacustoms dit zo snel mogelijk voor u geregeld hebben. Omdat we u niet in spanning willen laten wachten kunnen we al binnen 1 werkdag aangeven hoeveel het schade herstel aan uw Vespa scooter zal gaan kosten.

Langskomen in Castricum

Sellacustoms is gevestigd in Castricum dit is in de omgeving van Alkmaar en Beverwijk. In Castricum kunt u uw scooter, motor of auto afleveren voor Vespa schadeherstel. Ziet u niet de mogelijkheid om naar Castricum te komen voor schadeherstel aan uw Vespa scooter of ander voertuig? Geen probleem voor ons we halen de scooter dan gewoon op. Deze optie is alleen mogelijk voor scooters. Als u in de omgeving van Amsterdam,  Beverwijk, Zaandam, Krommenie, Wormerveer, Alkmaar, Castricum, Heiloo, Limmen of Uitgeest woont kan er ook altijd een afspraak gemaakt worden dat wij even langskomen om de schade te kunnen analyseren.

Ophalen van uw scooter voor schade herstel

Is het voor u niet mogelijk om uw scooter te komen brengen naar Castricum? Geen probleem, we kunnen de scooter ook bij u komen ophalen voor Vespa schadeherstel. 

Binnen een straal van 10 kilometer van Castricum €40

Binnen een straal van 25 kilometer van Castricum € 50

Binnen een straal van 40 kilometer van Castricum € 65

Binnen een straal van 60 kilometer van Castricum € 75

Binnen een straal van 80 kilometer van Castricum € 90

Binnen een straal van 100 kilometer van Castricum € 105

Binnen een straal van 120 kilometer van Castricum € 120

Prijzen vespa schadeherstel

Grote schade moeten wij altijd per geval kijken. Als u een offerte bij ons aanvraagt, kunt u foto’s toevoegen zodat wij kunnen bekijken wat het gaat kosten. Het is ook mogelijk om op onze locatie langs te komen in Castricum zodat wij de schade nog beter kunnen bekijken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt deze foto’s toevoegen bij het aanvragen van een offerte of u kunt ons een email of een WhatsApp sturen. Zo kunnen wij direct zeggen hoeveel de Vespa schadeherstel zal gaan kosten.

Als u accessoires heeft op uw scooter is dit het vaak niet waard om dit te laten maken. Denk hierbij aan sierlijsten, spiegels of valbeugels op uw scooter. Wij bieden bij Sellacustoms ook nieuwe accessoires aan die wij voor u kunnen monteren.

Gemiddeld duurt het spuiten of herstellen van schade van uw Vespa 5 werkdagen. Dit heeft te maken met dat de producten moeten drogen voordat wij verder kunnen gaan met de volgende stap.

Vraag een offerte aan voor vespa schadeherstel

vespa schadeherstel
scooter-schadeherstel
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?