Vespa S custom zadel kopen

alleen de hoogste kwaliteit

Vespa S custom zadel


De Vespa S scooter is een wat oudere model Vespa maar dat laat zich niet in de populariteit merken, het is nog een erg gewilde scooter die overal weer van zich laat zien. En dat is natuurlijk voor een goede reden. Omdat er veel van deze Vespa Sen rondrijden wilt u toch wel iets unieker zijn dan de rest. Daar komen wij in het spel! 

 

custom zadel

Elk zadel een uniek exemplaar

Elk custom zadel heeft een unieke uitstraling vanwege de eindeloze opties die toegepast kunnen worden. Rood, roze of toch groen?

vespa-s-custom-zadel

Sellacustoms kan uw Vespa S een hele nieuwe look geven doormiddel van een mooie custom zadel. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw oude zadel opnieuw te laten bekleden of een gehele nieuwe zadel te bestellen. Voor ons is niets te gek, wij kunnen u in elke wens voorzien. 

 

Vespa S custom zadel waar moet u dan aan denken? Een custom patroon, bepaalde stiksels, een logo of uw initialen zijn opties die wij kunnen toepassen. Denk hierbij aan een custom Vespa S zadel met Audi RS patroon of een Diamond stitch, wat zorgt voor een erg sportieve uitstraling. Heeft u liever iets wat minder opvallend is? Dan kan dat natuurlijk ook met bijvoorbeeld alleen een andere combinatie in stiksels. Dat is ook erg mooi en subtiel maar geeft net het extra pluspuntje aan de uitstraling van de gehele scooter. Voor patronen en losse stiksels kunnen wij elke kleur aanbieden die u wilt, zie de volgende afbeeldingen van onze lijst. 

Van uw zadel kunnen wij een custom Vespa S dubbelzits zadel maken, hierbij passen wij het schuim van het zadel aan en creëren als het waren aparte gedeeltes. Tijdens deze aanpassing is het ook mogelijk om het schuim aan te passen in hoogtebijvoorbeeld dat het achterste gedeelte waar de passagier zit verhoogd wordt. Een custom Vespa S monozadel kopen is bij ons ook mogelijk hierbij passen wij het schuim ook aan zodat uw zadel aan de achterkant afloopt. Hierbij behoudt u de mogelijkheid om uw zadel met het gewone slotmechanisme open te kunnen maken. 

Wilt u alcantara of een van onze andere 100 soorten materialen stof op uw Vespa S custom zadel? Dan is dat uiteraard bij ons ook een mogelijke optie. Wij beschikken over een erg breed assortiment in stof soorten en kunnen deze in uw zadel verwerken voor een exclusieve uitstraling wat ook nog eens lekker comfortabel zit. 

Veel gestelde vragen

neem contact met ons op

volg ons op instagram

Meer dan alleen de Vespa S


Onze passie voor custom zadels stopt niet bij alleen de Vespa S. Ook kunnen wij exclusieve zadels voor een goede prijs aanbieden voor ander scooters zoals de Piaggio Zip, Sym Mio of natuurlijk andere Vespa scooters zoals de Sprint, Primavera of LX. Heeft u vragen over wat de mogelijkheden zijn dan kunt u altijd met ons in contact komen via het contactformulier of stuur ons een bericht via WhatsApp. Uiteraard kunt u ook altijd bellen

Contact ons

Let's get in touch

Never Underestimate the Importance of having a proper custom seat

- Sidney. S

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?