Vespa custom kleur

De meest unieke kleuren

Vespa Custom KLeur

Mat, Glans, Parelmoer, Metallic het is bij ons allemaal mogelijk

Inhoud

Custom kleur Vespa

Bij Sellacustoms bent u aan het juiste adres voor custom kleuren! Wilt u uw custom Vespa een gehele nieuwe uitstraling geven doormiddel van een mooie nieuwe kleur dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij beschikken over elke mogelijke custom kleur die u kunt bedenken. Doormiddel van onze verfmengmachine kunnen wij elke kleur special paint maken. Wij gebruiken bij het spuiten van een custom kleur nieuwe spuittechnieken en materialen waardoor de lak er subliem uit zal gaan zien. Daarnaast maken wij gebruik van verschillende speciale effectlakken zoals parelmoer en metallic wat voor een speciale glinstering en dieptegang in de lak zorgt. Ook is het mogelijk om een bijzondere overgang te krijgen van meerdere verschillende kleuren, dit is zowel mogelijk voor mat als glans kleuren. Een aantal voorbeelden: Aqua Amethyst, Gold-Opaco Violetta of Platina Pearl.  Bij ons heeft u de optie om te kiezen hoe uw Vespa wordt gespoten. Sellacustom is het ideale bedrijf om een Vespa een custom Vespa te maken. Sellacustoms heeft de accessoires, kleuren en unieke zadels. 

Wat wij aanbieden

Intresse?  Vraag uw offerte aan! Heeft u ook schade aan uw scooter?  Geen probleem deze schade kunnen we ook herstellen voor u. Stuur foto’s  van de schade naar ons en wij kunnen u een prijsindicatie geven.  Ook  kunnen wij u accessoires vervangen voor u.

Kleur

Wat (voorbeelden)

Prijs in €

Duur

Candy kleuren

Candy blue, Candy red, Candy green

950,- incl. btw

1,5 week +-

Cameleon kleuren

Cameleon kleuren

950,- incl btw

1,5 week +-

Normale kleuren

Marrakesh brown, geel, rood, nardo gray, bordeaux rood, 18k gold

850,- incl btw

1,5 week +-

Montage en demontage

Wij demonteren de gehele scooter voor u en monteren de onderdelen ook weer. U heeft dus geen werk hieraan.

120,- incl btw

1,5 week +-

Het proces

Nadat u een kleur heeft uitgezocht gaat het proces van start. Als eerst worden alle nodige onderdelen gedemonteerd. Vervolgens wordt uw Vespa geschuurd, dit doen wij zodat de nieuwe lak extra goed hecht. Daarna wordt de Vespa afgeplakt en is hij klaar om de spuit cabine in te gaan. In de spuit cabine is er extra veel licht aanwezig en is het stofvrij. Daar wordt de Vespa ontvet, als die is opgedroogd is hij helemaal klaar om gespoten te worden. Bij schade Vespa’s wordt eerst ook een primer laag aangebracht maar bij nieuwe Vespa’s is dit niet nodig omdat de oude lak daarvoor dient. Nadat alle verschillende lagen lak zijn aangebracht en helemaal opgedroogd zijn monteren wij alle onderdelen weer terug en is de Vespa weer klaar om op te rijden met een gloednieuwe custom kleur! 

Langskomen in Castricum

Sellacustoms is gevestigd in Castricum dit is in de omgeving van Alkmaar en Beverwijk. In Castricum kunt u uw scooter, motor of auto afleveren voor een nieuwe custom kleur en voor schadeherstel. Ziet u niet de mogelijkheid om naar Castricum te komen? Geen probleem, dan halen wij uw voertuig bij u op. Deze optie is alleen mogelijk voor scooters.

Offerte aanvragen voor custom kleur vespa of custom vespa

Heeft u intresse in 1 van onze diensten? Stuur uw foto’s in van uw droomzadel/scooter en dan zullen wij een een vrijblijvende offerte sturen. 

Foto’s custom kleuren vespa

Custom Vespa

Buiten dat wij uw Vespa in een unieke custom kleur kunnen spuiten bieden wij ook nieuwe custom Vespa scooters aan. Deze custom Vespa kunt u gemakkelijk samenstellen in onze plugin. In deze plugin kunt u al een beeld krijgen van hoe u custom Vespa er ongeveer zal gaan uitzien met alle accessoires de kleur van de scooter kan altijd nog veranderd worden en komt nooit overeen met de kleur op de foto. Klik hier voor om een nieuwe Vespa samen te stellen!

custom vespa logo
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?