Scooter spuiten bij sellacustoms

Wij weten dat onze lak en spuitwerk van hoge kwaliteit is. Daarom geven wij 2 jaar lakgarantie.

Wij kunnen elke kleur voor u realiseren. Candy kleuren, Kameleon kleuren, niets is voor ons te gek.

Ons spuitwerk is 100% glad. Alles word gedaan door specialisten met een opleiding.

Buiten de top kwaliteit, bieden wij ook de beste serivce.

scooter spuiten bij spuiterij sellacustoms

(Vespa) Scooter spuiten

Bij Sellacustoms bieden wij niet alleen zadels op maat aan van zeer hoogwaardige kwaliteit, maar kunt u ook uw scooter laten spuiten. Wij spuiten zeer unieke kleuren, maar ook de standaard kleuren van uw scooter. Bekijk ook onze custom kleur pagina voor meer informatie over uw (Vespa) scooter spuiten in een unieke kleur. Buiten dat wij van Sellacustoms scooters spuiten doen wij ook schadeherstel aan uw scooter. Ook als dit verzekeringswerk is is dit voor ons geen probleem omdat wij schade-experts in dienst hebben die dit soort schaderapporten mogen maken. Heeft u interesse om uw scooter te laten spuiten? Vraag dan nu een offerte aan of stuur ons een Whatsapp of bel of email ons met uw vraag. U zult al binnen enkele uren een prijsopgave te zien krijgen hoeveel het spuiten van uw scooter zal gaan kosten bij Sellacustoms.

Wat kost een scooter spuiten?

Een Vespa scooter spuiten begint bij Sellacustoms al vanaf € 720 en ons werk is ook nog eens van hoge kwaliteit! 

(Vespa) scooter spuiten offerte aanvragen

Heeft u intresse in 1 van onze diensten? Stuur uw foto’s in van uw droomzadel/scooter en dan zullen wij een een vrijblijvende offerte sturen. 

Waarom uw scooter spuiten bij Sellacustoms?

Sellacustoms werkt samen met een professioneel schadeherstel/scooter spuiterij bedrijf die al tientallen jaren actief zijn in het vak. Hierdoor hebben onze mensen zeer veel kennis en komt u nooit voor verrassingen te staan tijdens het spuiten van uw (Vespa) scooter. De meeste ervaring hebben wij met Vespa’s spuiten. 

Specialisme van sellacustoms

Het specialisme van Sellacustoms is het spuiten van Vespa scooters. De Vespa scooter is een zeer populaire scooter in Nederland en kunnen niet zomaar nieuwe kappen voor besteld worden met een nieuwe kleur. Ook zijn mensen met een Vespa echt liefhebbers en hebben ze graag wat over voor hun Vespa. Een Vespa laten spuiten is een mooie investering omdat je de Vespa er weer geheel als nieuw uit kan laten zien. 

Locatie scooter spuiten

De scooter spuiterij van Sellacustoms is gevestigd in Castricum. Dus woont u in de omgeving Castricum en wilt u uw scooter laten spuiten? Kom dan langs bij onze scooter spuiterij en bekijk de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. 

Lakschade aan uw scooter

Lakschade op uw scooter kan komen door omwaaien door de wind, of doordat iemand een brommer of scooter te dicht bij u heeft geparkeerd. Maar het kan ook zijn dat je langs rijdt of ergens tegenaan loopt. Wanneer uw scooter op de grond valt door wind of een ongeval, zal de plastic hoes beschadigd raken, meestal barsten of scheuren. Voor de Vespa-scooter is deze gemaakt van metaal en dan verschijnen er deuken. Als de schade dieper is, kunt u de scooter door ons geheel laten spuiten bij onze spuiterij. We voeren ook schadeherstel aan uw scooter.

Soorten behandelingen spuiten scooter

Als de oppervlakteverf beschadigd is, heeft de verf (verflaag) nog de originele kleur, maar ziet deze er meestal mat uit. In sommige gevallen kunt u een goede krasverwijderaar gebruiken om lakbeschadigingen op het oppervlak te verbergen. Zie je een witte of grijze onderlaag met een kunststof kap, of metaal bij Vespa, dan gaat het om diepe lakschade. Meestal voel je de onregelmatigheden ook duidelijk. Gelukkig kunnen wij elke brommer of scooter spuiten en de schade herstellen zodat u hem nooit meer ziet. Dit is belangrijk om te doen omdat er anders roest zal ontstaan in het frame wat op lange termijn funnest is voor uw scooter. Een Vespa spuiten is onze specialiteit bij Sellacustoms.nl
 

Hoe gaat een scooter spuiten in zijn werk?

Hoe gaat een scooter spuiten in zijn werk? Dit gaat in 11 stappen, de scooter moet namelijk altijd 3 keer gespoten worden.

 1. Demonteren onderdelen: Voor het mooiste effect worden alle onderdelen gedemonteerd tijdens het spuiten van de (Vespa) scooter.
 2. Schuren onderdelen: Een zeer belangrijk onderdeel is de scooter schuren. Als dit niet (goed) gebeurt zal de lak niet goed hechten.
 3. Afplakken onderdelen: Om strepen te voorkomen wordt alles nauwkeurig afgeplakt.
 4. Alles ontvetten en schoonmaken: Voordat de scooter gespoten wordt word de (Vespa) scooter stofvrij gemaakt en geheel ontvet. Dit is ook belangrijk voor de hechting van de lak.
 5. Lak mengen: De juiste kleur wordt samengesteld.
 6. Grondlaag aanbrengen: De eerste laag lak wordt aangebracht. Dit is belangrijk om de juiste kleur te krijgen.
 7. Drogen
 8. Kleur spuiten: De gekozen kleur wordt gespoten.
 9. Blanke lak aanbrengen
 10. Drogen
 11. Montage (Vespa) scooter
spuiten scooter
scooters-spuiten
scooter-spuiten

Schade scooter? Geen probleem

Niet alleen spuiten wij kleuren, maar repareren wij ook uw schade scooter. Wij maken uw scooter weer geheel schadevrij. Wij Voor het repareren van beschadigde scooters hebben we veel experts ingehuurd die al jaren weten hoe ze beschadigde scooters moeten repareren, ongeacht de oude modellen of nieuwe modellen. U zult dan ook heel blij zijn als u weet dat uw tweewieler en huidige driewieler in goede staat verkeren en dat de reparatie correct is uitgevoerd.

Wat doen wij aan uw schade scooter?

De meest uitgevoerde schadeherstelwerkzaamheden door ons aan scooters zijn:

 • (Vespa) scooter spuiten
 • plaatwerk uitdeuken
 • schuren en plamuren
 • accessoires vervangen of herstellen

Na een scooterongeval zijn dit meestal de meest voorkomende schadepunten. Ook hanteren wij voor elk merk scooter een aparte reparatiemethode. Op deze manier keert de tweewieler altijd terug naar zijn oorspronkelijke staat en rijdt hij weer als een zonnetje. Ook is de scooter spuiten en de schade herstellen zeer goed voor de verkoopwaarde van de scooter.

Niet alleen lelijk een schade scooter

Als je met een half kapotte brommer op straat rijdt, heb je al snel de kans om aangehouden te worden door de politie. Dit wil je natuurlijk niet en rondrijden met een kapotte of beschadigde scooter is voor geen enkele autobezitter een favoriet.

vespa scooter spuiten

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?