scooter spuiten bij sellacustoms

Scooter spuiten

Bij Sellacustoms bieden wij niet alleen zadels op maat aan van zeer hoogwaardige kwaliteit maar kunt u ook uw scooter laten spuiten. Wij spuiten zeer unieke kleuren maar ook de standaard kleuren van uw scooter. Bekijk ook onze custom kleur pagina voor meer informatie over uw scooter spuiten in een unieke kleur. Buiten dat wij van Sellacustoms scooters spuiten doen wij ook schadeherstel aan uw scooter. Ook als dit verzekeringswerk is is dit voor ons geen probleem omdat wij schade experts in dienst hebben die dit soort schaderapporten mogen maken. Heeft u intresse om uw scooter te laten spuiten? Vraag dan nu een offerte aan of stuur ons een Whatsapp of bel of email ons met uw vraag. U zult al binnen enkele uren een prijsopgave te zien krijgen hoeveel het spuiten van uw scooter zal gaan kosten bij Sellacustoms.

 

scooter spuiten offerte aanvragen

Heeft u intresse in 1 van onze diensten? Stuur uw foto’s in van uw droomzadel/scooter en dan zullen wij een een vrijblijvende offerte sturen. 

Waarom uw scooter spuiten bij Sellacustoms?

Sellacustoms werkt samen met een professioneel schadeherstel bedrijven die al tientalen jaren actief zijn in het vak. Hierdoor hebben onze mensen zeer veel kennis en komt u nooit voor verassingen te staan tijdens het spuiten van uw scooter. 

Specialisme van sellacustoms

Het specialisme van Sellacustoms is het spuiten van Vespa scooters. De Vespa scooter is een zeer populaire scooter in Nederland en kunnen niet zomaar nieuwe kappen voor besteld worden met een nieuwe kleur. Ook zijn mensen met een Vespa echt liefhebbers en hebben ze graag wat over voor hun Vespa. Een Vespa laten spuiten is een mooie investering omdat je de Vespa er weer geheel als nieuw uit kan laten zien. 

Locatie scooter spuiten

Sellacustoms is een bedrijf dat is gevestigd in Castricum. Dus woont u in de omgeving Castricum en wilt u uw scooter laten spuiten? Kom dan langs bij ons op locatie en bekijk de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. 

 

Lakschade aan uw scooter

Lakschade De lakschade op uw scooter kan komen door omwaaien door de wind, of doordat iemand een brommer of scooter te dicht bij u heeft geparkeerd. Maar het kan ook zijn dat je langs rijdt of ergens tegenaan loopt. Wanneer uw scooter op de grond valt door wind of een ongeval, zal de plastic hoes beschadigd raken, meestal barsten of scheuren. Voor de Vespa-scooter is deze gemaakt van metaal en dan verschijnen er deuken. Als de schade dieper is, kunt u de scooter door ons laten spuiten. We voeren ook schadeherstel uit en spuiten.
Als de oppervlakteverf beschadigd is, heeft de verf (verflaag) nog de originele kleur, maar ziet deze er meestal mat uit. In sommige gevallen kunt u een goede krasverwijderaar gebruiken om lakbeschadigingen op het oppervlak te verbergen. Zie je een witte of grijze onderlaag met een kunststof kap, of metaal bij Vespa, dan gaat het om diepe lakschade. Meestal voel je de onregelmatigheden ook duidelijk. Gelukkig kunnen wij elke brommer of scooter spuiten en de schade herstellen zodat u hem nooit meer ziet. Dit is belangrijk om te doen omdat er anders roest zal ontstaan in het frame wat op lange termijn funnest is voor uw scooter. 
 
spuiten scooter
scooters-spuiten
scooter-spuiten
Call Now Button