Levering & Retour-beleid

Levering

De levering van de zadels duurt gemiddeld 5-7 werkdagen. Dit heeft als rede dat deze op aanvraag gemaakt worden precies naar uw wensen. Hierdoor duurt dit proces langer. 

Retourneren

Producten die u op maat laat maken zijn uitgesloten van de 14 dagen afkoelingsregel. U kunt deze producten dus niet retour sturen. Indien er iets mis is met het zadel dan kunt u deze wel nog opsturen ter reparatie omdat deze zadels wel garantie hebben. 

Aanvullende voorwaarden betaalmethode “Achteraf betalen”

Aanvullende voorwaarden Sellacustoms

Aanvullende voorwaarden en privacyverklaring van Klarna Bank AB (publ)

Wij behouden ons het recht voor om alleen specifieke betaalmethoden voor de gevraagde levering aan te bieden, bijvoorbeeld alleen methoden die verband houden met de respectievelijke kredietwaardigheid teneinde ons kredietrisico af te dekken.

 

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven inKlarna’s privacy statement verwerkt.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?