Custom scooter zadel

Onze specialiteit: custom scooter zadel

Bij Sellacustoms bieden wij een erg groot en divers aanbod in custom scooter zadels. Dit kunnen wij aanbieden omdat elk zadel door ons met de hand wordt ontworpen en bekleed. De mogelijkheden zijn eindeloos. Auideeën kunnen wij in het zadel verwerken zodat het eindresultaat precies naar uw wens is! Kwaliteit en klant tevredenheid staat erg hoog in ons vaandel. Wij vinden het zeer belangrijk dat uw tevreden bent en trots kunt zijn met uw nieuwe custom zadel. 

Welke scooterzadels maken wij custom? 

Elk scooter zadel kunnen wij bekleden, van welk merk of model uw scooter ook is, wij toveren het om naar een exclusieve custom zadel! Is het zadel klein of groot, nieuw of oud, of heeft die een speciale rugsteun? Voor ons geen enkel probleem! 

Mogelijkheden custom scooterzadel

Bij een Sellacustoms zadel zijn de customize mogelijkheden onbeperkt. Alles wat u kunt bedenken kunnen wij waarmaken. Er zijn enorm veel patronen die wij in het zadel kunnen verwerken een paar erg bijzondere voorbeelden zijn onder anderen de Bentlystitch, RS-patroon of honinggraad. Deze geven een sportieve uitstraling aan uw scooter. Andere prachtige patronen zijn: visgraad, blockspatroon of het Chesterfieldpatroon. Zelf de form van het patroon bepalen is natuurlijk bij ons ook een optie. Wilt u liever iets wat minder opvalt dan kunt u ook alleen de sticksels veranderen. Daarnaast kunt u bepalen in welke kleur uw de sticksels wilt zodat de combinatie goed bij de scooter past. 

Het is ook mogelijk om uw initialen of een logo in het zadel te verwerken. 

Materiaal 

Wij gebruiken alleen de beste materialen van extreem hoge kwaliteit eisen. Wij kunnen honderden verschillende stoffen materiaal aanbieden en daarbij alle mogelijke kleuren die er bestaan. De stoffen die wij gebruiken zijn bestand tegen de weersomstandigheden. 7co kunstleer is wat wij vaak gebruiken omdat deze eenvoudig is te reinigen en een hoge trek- en scheursterkte heeft met een NANO bescherming laag. Ook speciale stoffen zoals alcantara wat gebruikt wordt in Lamborghini’s kunnen wij aanbieden.  

Schuimaanpassingen 

Zitcomfort is uiterst belangrijk. Wij bieden de optie om het schuim van uw zadel aan te passen zodat die de perfecte zit form heeft. Ook kunnen wij in uw zadel een rugsteun verwerken hierbij wordt er aan de voorkant schuim verwijdert en aan de achterkant schuim toegevoegd. Heeft u een scheur of verpulvert schuim dan kunnen wij dit ook voor uw herstellen.  

Levertijd 

De levertijd kan tot 2 weken duren. Dit is vanwege dat al onze scooter zadels met de hand worden gemaakt en aangepast hier gaat veel tijd in zitten, maar dan is het resultaat van uw custom scooter zadel perfect! 

Meer informatie over scooterzadels bekijk dan deze pagina

Heeft u intresse in 1 van onze diensten? Stuur uw foto’s in van uw droomzadel/scooter en dan zullen wij een een vrijblijvende offerte sturen. 

Monozadel Vespa Sprint Primavera mono zadel
Custom RS zadel enkelzits suede zwart
Monozadel Vespa Sprint Primavera mono zadel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?