motorzadel bekleden

Motorzadel bekleden

Bij Sellacustoms is onze specialiteit motorzadels bekleden precies zoals u dit wenst. Wij zullen u vervolgens een offerte sturen van de prijs. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend. Als uw huidige motorzadel niet bevalt of aan vervanging dan kunt uw motorzadel bekleden bij Sellacustoms zodat het motorzadel weer als nieuw lijkt. Vaak worden motorzadels gemaakt van het materiaal skai wat van zichzelf heel erg glad is. Doordat het zo glad is kunt u niet maximaal rijden omdat telkens weer anders moet gaan zitten. Vaak word er bij ons imitatie leer (7CO) gebruikt voor het bekleden van uw motorzadel wat uw motorrit een stuk aangenamer zal maken. Dit komt doordat dit veel minder glad is waardoor u stevig op uw plek blijft zitten als u hard optrekt of remt. 

Motorzadel custom laten bekleden

Wilt u uw motor nog unieker maken? Bent u uitgekeken op uw standaard motorzadel? Dan is Sellacustoms het bedrijf voor u voor een uniek custom motorzadel. Bij Sellacustoms kunt u al uw wensen indienen hoe u wilt dat uw zadel eruit gaat zien. Sellacustoms bekleedt uw motorzadel en laat het zadel er weer nieuw uitzien. Onze bekleder zit al 17 jaar in het vak als bekleder van auto’s, scooters en motoren. Wij bieden u een uniek custom motorzadel van zeer hoogwaardige kwaliteit. Onze bekleder kan ook auto’s bekleden, boten of fitness apparatuur maar door onze passie voor motoren en scooters ligt daar onze specialiteit.

Wat bieden wij u aan?

– Unieke patronen

– Strak bekleed

– Veel mogelijkheden

– Bewerking vorm van zadel (verhogingen en verlagingen)

– Mogelijke reparatie van uw motorzadel

Als u dus echt iets moois op uw motor wilt is Sellacustoms het ideale bedrijf voor u. Wij bieden de mooiste zadels van de beste materialen aan bekleed en gemaakt door echte vakmannen met passie voor hun vak. Wilt u een custom motorzadel bekleden maar heeft u geen idee welk patroon u precies wilt of wat het gaat kosten op uw type motor? Geen probleem neem dan contact met ons op en wij helpen bij uw keuze. Weet u het al zeker wat u wilt? Vraag dan een offerte aan.

 

Zitcomfort op uw op maat gemaakte motorzadel

Standaard zadels kunnen soms wat hard aanvoelen en hierdoor word u rit minder comfortabel. We willen niet alleen dat het zadel mooi is, maar ook nog eens lekker zit. Daarom houdt onze bekleder het zadel niet standaard. Om het standaard zadel word een extra laag stof toegevoegd waardoor u comfortabeler zit op uw custom motorzadel. Hierdoor kunt u comfortabeler zitten tijdens u prachtige ritten op de motor. Ook bieden wij een nog hoger zit comfort aan door middel van een gelzadel. Ook dit is allemaal mogelijk bij Sellacustoms.  

Logo borduren met motorzadel bekleden

Heeft u een merk waar u groot fan van bent? Of een eigen bedrijf dat u graag wilt hebben op uw zadel? Geen probleem voor ons. We geven u ook de extra optie om een logo in uw zadel te zetten. Voor ons is niets te gek, we kunnen alles maken. Ook is het mogelijk om een woord in het zadel te borduren. Dit geeft een extra unieke look en zorgt ervoor dat het echt laat zien hoe custom het motorzadel is. Dit laat het zadel nog unieker lijken. Om u een beter beeld te geven hebben we een voorbeeld van een bekleed motorzadel met een borduursel erop. Wilt u meer foto’s zien van voorbeelden van een bekleed motorzadel? Klik dan hier

Vorm aanpassen met motorzadel bekleden

Ook kunnen wij de vorm van het zadel aanpassen. Dit wordt veel gebruikt bij Vespa zadels. Hierbij geven wij de keuze uit een drie dingen. Een monozadel dat is een custom zadel met een verhoging aan de achterkant van het zadel. Een dubbelzits zadel dan worden er 2 aparte zitdelen gemaakt door het uitsnijden van het schuim. En een enkelzadel, dit is het standaard zadel wat Vespa geeft. Dit zadel bekleden wij daarom alleen en passen wij verder niets van de stof aan. Bij uw motorzadel kunnen we het schuim ook bewerken indien dit natuurlijk mogelijk is bij uw zadel. Bij Sellacustoms zijn alle  vormen mogelijk.  Wij kunnen het schuim in uw motorzadel zo aanpassen zodat het precies naar uw gewenste vorm is en het zit comform maximaal is. 

Kleuren custom motorzadel

Bij Sellacustoms heeft u keuze uit honderden verschillende kleuren stiksels voor uw custom motorzadel. De stiksels is het draad waarmee de patronen worden gevormd in uw zadel. Hieronder kunt u ons assortiment zien van mogelijke kleuren die wij u kunnen aanbieden. Ondanks dat deze sticksels in het motorzadel gaan blijft het motorzadel waterdicht. De patronen in uw motorzadel zullen er dus niet voor zorgen dat er water in uw zadel zal komen te staan.

Materiaal bekleden motorzadel

Bij Sellacustoms word er standaard kunstleer (7CO imitatie leer) gebruikt. Dit kunstleer is van zeer hoge kwaliteit en ziet er erg mooi uit bij een bekleed motorzadel. Verder zijn er nog honderden andere materialen mogelijk zoals alcantara wat bijvoorbeeld in een Lamborghini veel word gebruikt. Al onze materialen komen van onze leverancier Carmat af en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Door dit zeer ruime aanbod kunnen we uw motorzadel precies zo bekleden zoals u dat zelf wilt. De kenmerken van ons standaard materiaal zijn:

  • Weerbestendig
  • Hoge trek en scheur sterkte
  • NANO beschermingslaag
  • Makkelijk te reinigen
  • Hoog zit comform
  • Vochtbestendig

VEEL GESTELDE VRAGEN 

WAT KOST EEN MOTORZADEL BEKLEDEN/  OP  MAAT MAKEN?

Voor motorzadels kunnen we geen directe prijsindicatie geven omdat de groottes van de zadels zeer verschillend zijn. Als u wilt weten wat het ongeveer kost kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of ons een WhatsApp sturen met foto’s

MOET IK EEN PATROON NEMEN 

Nee, wij kunnen ook het zadel  alleen opnieuw bekleden met een standaard hoes. Dit zal dan ook schelen in de prijs. Wel zal  uw zadel er weer als nieuw uitzien.

WAAROM SELLACUSTOMS?

Door al  jarenlange ervaring is Sellacustoms de beste keuze voor de beste kwaliteit. Onze prijs is niet de goedkoopste omdat wij weten dat wij alleen maar top kwaliteit leveren. Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij bij Sellacustoms de beste kwaliteit van Nederland leveren voor een scherpe  prijs. 

VERLAGEN JULLIE OOK MOTORZADELS?

Jazeker, we kunnen alles met het motorzadel doen wat uw wenst. We kunnen het motorzadel verhogen of verlagen. Dit doen we doormiddel van schuimaanpassingen van het motorzadel indien dit mogelijk is. Bij oude modellen zie je vaak dat het schuim geheel uit elkaar valt bij bewerking dus is een bewerking niet mogelijk. 

motorzadel bekleden
motorzadel bekleed
harley motorzadel herbekleed

Reviews

Jurgen van de Booren
Jurgen van de Booren
Lees verder
Zadel aangevraagd voor mijn Vespa Primavera via een offerte. Netjes antwoord gekregen en er werd goed doorgevraagd en intresse getoond. Zadel 2 dagen geleden binnengekregen en is echt precies zoals ik het wil. Geen scheve sticksels of fouten erin maar alles is kwaliteit aan dit zadel. Erg blij mee, een dikke aanrader dit bedrijf. Dikke pluim voor Sellacustoms!
Hmm Babey
Hmm Babey
Lees verder
Foto's van zadel ingestuurd en direct contact met mij opgenomen voor de verdere details. Binnen een week zadel binnen gekregen en ziet er precies zo uit als op de foto's . Erg mooi resultaat echt vakwerk door dit bedrijf helemaal top!
Joey Zijlstra
Joey Zijlstra
Lees verder
Zadel laten bekleden voor mijn Harley Iron.. mooi resultaat, alles mogelijk...

Offerte aanvragen

Heeft u intresse in 1 van onze diensten? Stuur uw foto’s in van uw droomzadel/scooter en dan zullen wij een een vrijblijvende offerte sturen. 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?